SeBeGo ontwerpt professionele websites voor u tegen een betaalbare prijs.

Via de CMS (Content Management System) ontwerpen wij een zeer dynamische website waar u de mogelijkheid heeft zelf actief mee te werken aande realisatie van uw droomwebsite. U kan zonder veel technische kennis zelf teksten aanpassen of samenstellen om zo de website te onderhouden.  

Een eigen website is tegenwoordig onmisbaar. Het is de manier om klanten kennis te laten maken met uw organisatie. Veel klanten zoeken immers via zoekmachines (zoals Google) naar een bedrijf dicht in de buurt. Het komt er dus op aan makkelijk vindbaar te zijn.

Een website vergemakkelijkt de werking van uw organiatie. Via een overzichtelijk online bestelformulier kan u bestellingen ontvangen op een ordelijke en effectieve manier. Ook verlaagt de drempel om contact op te nemen met uw firma waardoor klanten u makkelijker kunnen bereiken.

De aanmaak van uw website begint met uw eigen domeinnaam, (vb. www.google.be) waardoor uw firma snel vertrouwd overkomt bij de klant.


SeBeGo verzorgt uw webhosting, mailhosting, de aanmaak of vernieuwing van de website en eventueel het onderhoud nadien. U heeft zelf de touwtjes in handen en u kan meewerken aan het ontwikkelingsproces.

Surf even rond en ontdek hoe we samen uw droomwebsite kunnen realiseren. 

  

Indien u vragen heeft kan u steeds terecht via het online contactformulier.